Ga naar de inhoud

Pop up restaurant in de pluktuin

Datum evenement

2 juli 2023

Tijd evenement

19:00

Locatie evenement

Pluktuin Gelukkige Groentes Leuthsestraat Ooij

Evenement verlopen

Evenement details

  • 2 juli 2023 19:00   -   22:00
voeg toe aan je agenda

Op een mooie zomerse zondag avond dineren op een prachtige locatie temidden in de Ooij waar voedsel voor de omgeving op natuur inclusieve wijze wordt geproduceerd?

Op 2 juli organiseren we een pop up restaurant op onze pluktuin in de Ooij. In een mooie tent gaan we samen genieten van al het moois dat de pluktuin op dat moment produceert. Laat je verrassen door de chef-koks Hans & Hanna welke een heerlijk drie gangen menu op tafel zullen zetten. 

Hans runt al jaren zijn bedrijf op vuur en vlam waarmee hij kookt voor kleine en grote groepen, Hans is een groot fan van fermentatie en neemt zijn pizza oven mee naar de tuin.

Hanna van de Keukentuin,  zoals de naam zegt kookt zij het liefst op de tuin om je mee te nemen in de plek waar je voedsel vandaan komt.

De stadsboeren van Gelukkige Groentes zullen uiteraard aanwezig zijn met een toelichting op de locatie en onderneming. Logischerwijs komen alle groenten & kruiden vers uit de Gelukkige Groentes pluktuin.

Samen aan een lange tafel op de pluktuin, maken we contact met elkaar de bodem en ons eten.

Het volledige menu zal vegetarisch zijn en inclusief drank. Na bestelling van je tickets zullen we je een week van tevoren informeren over praktische zaken, voor vragen en/of opmerkingen mail naar Ooij@gelukkigegroentes.nl. 

Deel dit evenement