Ga naar de inhoud

Pop up restaurant pluktuin Ooij

Op een mooie zomerse zondag avond dineren op een prachtige locatie midden in de Ooij waar voedsel voor de omgeving op natuur- inclusieve wijze wordt geproduceerd?

Help jij mee positieve impact te maken door Gelukkige Groentes te eten?

Pop up restaurant Gelukkige Groentes Ooij

Op 2 juli organiseren we een pop up restaurant op onze pluktuin in de Ooij. In een mooie tent gaan we samen genieten van al het moois dat de pluktuin op dat moment produceert. Laat je verrassen door de chef-koks Hans & Hanna welke een heerlijk drie gangen menu op tafel zullen zetten. 

Hans runt al jaren zijn bedrijf op vuur en vlam waarmee hij kookt voor kleine en grote groepen, Hans is een groot fan van fermentatie en neemt zijn pizza oven mee naar de tuin.

Hanna van de Keukentuin,  zoals de naam zegt kookt zij het liefst op de tuin om je mee te nemen in de plek waar je voedsel vandaan komt.

De stadsboeren van Gelukkige Groentes zullen uiteraard aanwezig zijn met een toelichting op de locatie en onderneming. Logischerwijs komen alle groenten & kruiden vers uit de Gelukkige Groentes pluktuin.

Samen aan een lange tafel op de pluktuin, maken we contact met elkaar de bodem en ons eten.

Het volledige menu zal vegetarisch zijn en inclusief drank. Na bestelling van je tickets zullen we je een week van tevoren informeren over praktische zaken, voor vragen en/of opmerkingen mail naar Ooij@gelukkigegroentes.nl. 

Help jij mee positieve impact te maken door Gelukkige Groentes te eten?

Pluktuin Gelukkige Groentes, Leuthsestraat, Ooij
zondag 2 juli 2023 19:00
Evenement verlopen